Home Місто У Бердичеві 63-річний велосипедист потрапив під колеса автівки

У Бердичеві 63-річний велосипедист потрапив під колеса автівки

142

Дорожньо-транспортна пригода водія «Форд Тразит» і велосипедиста трапилася у райцентрі Житомирщини близько 17 години 27 квітня. Травмований керманич двоколісника госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні.

Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Житомирській області.

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції.Попередньо з’ясовано, що близько 17 години на перехресті вулиць Житомирської та Ватутіна у райцентрі водій автомобіля «Форд Транзит», 40-річний житель Хмельницької області, скоїв наїзд на велосипедиста, 63-річного бердичівлянина, який рухався у попутному з ним напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій двоколісника отримав травми, з якими був госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні.

Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція встановлює усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here