Home Місто Три відділення рятувальників ліквідовували пожежу в Житомирі

Три відділення рятувальників ліквідовували пожежу в Житомирі

137

 13 грудня о 16:50 до Служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про пожежу в господарчій дерев’яній будівлі на території приватного домоволодіння. 

По прибуттю рятувальників за вказаною адресою було встановлено, що споруда повністю охоплена вогнем. Також полум’я поширилося на покрівлю поруч розташованої альтанки. Оскільки пожежний гідрант знаходився на відстані близько 1 км, керівник гасіння  пожежі залучив додаткові сили та засоби для підвозу води. 

О 17:31 пожежу локалізовано, а о 18:46 – ліквідовано. Вогнеборцям вдалося врятувати альтанку та не допустити поширення полум’я на житловий будинок. Внаслідок надзвичайної події знищено дах господарчої споруди, пиломатеріали та стіни з середини. 


На ліквідацію пожежі залучалося 13 чоловік особового складу та 3 пожежних автомобілі.


Попередня причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Зі слів господаря, цього дня він розпалив буржуйку, що знаходилася всередині та поїхав по справах. Припускають, що вона перенагрілася, внаслідок чого зайнялися розташовані там пиломатеріали. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється.


У ДСНС України у Житомирській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here