Home Місто Спілка учасників АТО відремонтувала палату в госпіталі для ветеранів війни. ВІДЕО

Спілка учасників АТО відремонтувала палату в госпіталі для ветеранів війни. ВІДЕО

128

 

В Бердичеві спілка учасників і ветеранів АТО «Схід» відремонтувала в обласному госпіталі для ветеранів війни палату у неврологічному відділенні.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу ВІК.

Бажання допомагати військовим таким чином виникло після того, як члени спілки особисто зіштовхнулися із лікуванням у шпиталі. Тому, пояснюють своє волевиявлення тим, що знають, яке важливе значення має для хлопців комфорт.

Сергій Медяник, голова обласної спілки учасників та ветеранів АТО «Схід»: «Ідея її відкрити – це перейняття досвіду у наших старших товаришів зі спілки воїнів Афганістану. Це для реабілітації наших хлопців. Вона знаходиться в неврологічному відділенні. Є проблеми у хлопців і потрібно їх лікувати саме вже в неврологічному відділенні. Фінансово нам ніхто не допомагав. Нам допомагав підприємець Яремчук Олександр та депутат міської ради Гладун Сергій. Роботу зробили дуже швидко, десь протягом тижня».

За понад чотири місяці роботи спілка уперше робила ремонт палати. Та на цьому зупинятися не збираються: подальші роботи погоджуватимуть з головним лікарем закладу.

Зараз у госпіталі завдяки небайдужим бердичівлянам відремонтовано 14 палат. Долучаються і підприємці, і народний депутат Олександр Ревега, і банки. Приміром, один із них закуповує для операційної шпиталю необхідне оснащення на суму 50 тисяч гривень.

На сьогодні у обласному госпіталі для ветеранів війни пролікувалося понад 150 чоловік, у хірургії проводили операції з діставання осколків. З лютого місяця у закладі введено нову посаду психотерапевта.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here