Home Місто Сьогодні на Житомирщині поховають двох молодих загиблих військових

Сьогодні на Житомирщині поховають двох молодих загиблих військових

336

15 липня Житомирщина попрощається зі своїми славними синами, які героїчно загинули на Сході України в ході проведення антитерористичної операції. Це військовослужбовці 30-ї окремої механізованої бригади – Валерій Іващенко та Юрій Оліферчук. Хлопці були призвані на військову службу по мобілізації і загинули 11 липня на Луганщині.

 Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Валерія Іващенка проведуть в останню дорогу у рідному селі Городище на Чуднівщині 15 липня о 12 год., а з Юрієм Оліферчуком попрощаються в селі Березовий Груд у Лугинському районі цього ж дня о 13 год.

Довідково: Валерій Володимирович Іващенко народився 10 жовтня 1992 року в селі Городище Чуднівського району. У 2008 році закінчив Тютюнниківську ЗОШ, а потім і Турчинівське СПТУ-30, де здобув професію тракторист-машиніст. 26 березня цього року був призваний на військову службу до в/ч А0409 у місті Новоград Волинський. Залишилися батьки та 2 брати.

Юрій Леонтійович Оліферчук народився в 1992 році у селі Березовий Груд Лугинського району. Працював в Києві на будівництві. Призваний на військову службу 18 березня цього року. У загиблого залишилися батьки, сестра та 2 брати



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here