Home Місто СБУ просить житомирян бути уважними в День незалежності і повідомляти про підозрілих...

СБУ просить житомирян бути уважними в День незалежності і повідомляти про підозрілих людей

146

Управління СБУ в Житомирській області звертається до мешканців і гостей регіону, громадських об’єднань та організацій діяти спільно, аби запобігти можливим провокаціям напередодні і під час проведення урочистостей з нагоди 24-ої річниці Незалежності України.

Співробітники УСБУ разом із працівниками інших правоохоронних органів несуть службу в посиленому цілодобовому режимі. Реалізується масштабний комплекс заходів, спрямованих на своєчасне виявлення, попередження та припинення можливих терористичних чи диверсійних проявів.

«Переконливо просимо громадян не піддаватися на можливі провокації та одразу повідомляти правоохоронні органи про перебування в регіоні підозрілих осіб, факти та ознаки здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності. Ваших повідомлень чекають цілодобово за «телефоном довіри» Управління СБУ в Житомирській області (0412) 37-21-52 тау громадській приймальні УСБУ за адресою: м.Житомир, вул.Фещенка-Чопівського, 7», – повідомляють правоохоронці.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here