Home Місто Розвідники 95 бригади зустрілися зі школярами у Красному Лимані

Розвідники 95 бригади зустрілися зі школярами у Красному Лимані

136

До Дня Збройних Сил України у загальноосвітній середній школі № 3 міста Красний Лиман відбулося військово-патріотичне спортивне свято. Гостями заходу стали представники штабу АТО та розвідники легендарної 95 окремої аеромобільної бригади.

Школярі зустріли військовослужбовців у національних костюмах, із хлібом і сіллю. Після виконання Державного гімну України та вшанування пам’яті загиблих воїнів хвилиною мовчання розпочалися спортивні змагання. Учасники виборювали першість у різних воєнізованих естафетах. Для того, щоб дійство стало цікавішим, склад обох команд поповнили десантники.

Естафети супроводжували вокальні виступи дитячих колективів художньої самодіяльності. За підсумками змагань головний суддя – представник штабу АТО – нагородив переможців грамотами та медалями.

Одним із цікавих моментів свята також став показовий виступ розвідників 95 оаембр. “Крилаті піхотинці” показали дітям силу та спритність у виступі з елементами рукопашного бою. Також школярі мали можливість оглянути бойову техніку, зразки стрілецької зброї, поспілкуватися з воїнами та сфотографуватися на згадку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here