Home Місто Порошенко розкитикував безпорадність силовиків у боротьбі з контрабандою бурштину

Порошенко розкитикував безпорадність силовиків у боротьбі з контрабандою бурштину

134

 

Президент Порошенко вимагає від правоохоронних органів західноукраїнських областей протягом двох тижнів налагодити ефективну роботу щодо припинення контрабанди бурштину.

Про це Порошенко повідомив під час наради з силовиками у Львові 2 липня, передає zik.ua.

«Жодна ділянка, жодна артіль не працює без міліцейського, прокурорського кришування та кришування СБУ й на рівні РДА. Така у нас «чудова» взаємодія. Лідером там є міліція. І надалі миритися з цим я не збираюся. Під’їду без кортежу в одну із трьох областей – у Рівне, Житомир або на Волинь – я вам покажу, хто там кришує і яким чином. Якщо ви Президента будете доводити до цього. Два тижні даю, щоб ви скоординували свої дії у позитивному напрямку», – заявив Порошенко.

Президент додав, що сприймає контрабанду бурштину «не лише як екоголічну катастрофу, а як фінансування тероризму».

Порошенко зажадав від силовиків на цьому тижні спільно із губернаторами провести обмін досвідом і пропозиціями, яким чином перекрити контрабанду бурштину.

«Це пляма на мундирі кожного із вас. Інформація про те, що фінансові потоки йдуть нагору – у мене теж є. Реагувати я буду швидко. І не думайте, що хтось когось врятує», – додав Президент.

Гарант розкитикував безпорадність силовиків у боротьбі з контрабандою бурштину.

«Шкода, що помер Джек Лондон. Нема кому увічнити у світовій літературі цю нашу ганьбу. Куди там Алясці. Те, що в нас відбувається, золотій лихоманці і не снилося», – додав Порошенко.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here