Home Місто Підприємець придбав і передав у Житомирський військовий госпіталь 12-канальний електрокардіограф

Підприємець придбав і передав у Житомирський військовий госпіталь 12-канальний електрокардіограф

169
Підприємець-меценат із Житомирщини долучився до благодійного заходу, проведеного на початку лютого ц.р. у обласному центрі колективом Національної академії #СБУ та присвяченого Героям української спецслужби, які віддали життя за незалежність держави.


21 лютого, у рамках благодійної ініціативи СБ України, генеральний директор одного з підприємств області Володимир Савчук передав медикам Житомирського військового шпиталю 12-канальний електрокардіограф вартістю 40 тисяч гривень.


Вручаючи подарунок, благодійник висловив сподівання, що завдяки переданому приладу діагностика захворювань та лікування військових стануть більш доступними, оперативними і якісними.


Начальник Управління СБ України в Житомирській області Віктор Панасюк зазначив, що на цьому доброчинний захід не завершується – благодійний рахунок залишається відкритим для усіх охочих надати фінансову підтримку пораненим військовослужбовцям.


Начальник Житомирського військового шпиталю Олександр Серебряков від імені колективу медичного закладу щиро подякував усім небайдужим громадянам за будь-яку допомогу на лікування поранених бійців.

Довідково:
2 лютого ц.р. колектив Національної академії СБУ в рамках всеукраїнського благодійного туру презентував у Житомирі виставку картин «Невидима варта» та виставу-реквієм «Війна без строку…», присвячені пам’яті житомирянина полковника СБУ Юрія Возного, який загинув 27 червня 2017 року на Донеччині через підрив автомобіля.
На сьогодні цей доброчинний захід вже зібрав для Житомирського військового шпиталю (одного із найстаріших в Україні лікувальних військових закладів) майже 90 тисяч гривень для придбання ліків та устаткування, необхідних для лікування і реабілітації поранених військовослужбовців-учасників АТО.

Прес-група УСБ України в Житомирській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here