Home Місто Підліток із Житомирщини пережив удар струмом на високовольтній лінії і падіння з...

Підліток із Житомирщини пережив удар струмом на високовольтній лінії і падіння з 10-тиметрової висоти

197

13-річний підліток із Житомирщини, хизуючись перед дівчиною, заліз на електроопору високовольтної лінії, щоб зробити селфі. На 10-метровій висоті хлопця вдарило струмом і він упав. Усе це відбувалося на очах однокласників. За життя підлітка борються лікарі, які кажуть, хлопець народився в сорочці. Бо вижити після падіння з висоти в 10 метрів та удару струмом – це диво, йдеться в ТСН.

Максим бачив усе на власні очі. Його однокласник Юрко поліз на електроопору, щоб зробити селфі на висоті. Каже, хлопця намагалися відмовити, але той не слухав. Школяр почув вибух і вже за мить  Юрко лежав на землі.

«Ми йшли і почули вибух. Він валявся у непритомний і біля нього трава горіла», – розповідає Максим.

Юрка доправили в обласний опіковий центр.  У нього обпечені  кінцівки, тулуб, переломи та травмоване око.

«50 відсотків опіків тіла, враження електрострумом, з враженою ключицею, тобто це була така комбінована травма. Стан важкий, але стабільний, проведено  дві операції, планується ще одна», – каже завідувач Опікового центру Житомирської  обласної  клінічної  лікарні.

На металеву конструкцію лінії  електропередач, підліток заліз заради красивого  селфі.  Енергетики кажуть, те що хлопець вижив – то  диво, бо навіть  упасти з  10-метрової  висоти – смертельно. А хлопець потрапив ще під  напругу у 10 тисяч вольт. А підсилив силу струму – мобільний телефон.

У школі, де вчиться Юрко, тепер збирають гроші на його лікування. Директор школи характеризує його як спокійного, врівноваженого хлопця. Він – єдиний син у матері, батько  помер.

А от однолітки потерпілого  Юрка кажуть, він  поліз на електроопору не лише заради селфі, поряд стояла дівчина, яка йому подобалась. І начебто він хотів привернути її увагу.

Енергетики вкотре закликають любителів красивого  селфі не використовувати для цього конструкції ліній електропередач. Бо зазвичай такі випадки – смертельні. А Юркові ще пощастило.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here