Home Місто Під колесами фури на Житомирщині загинув 18-річний велосипедист, ще один – у...

Під колесами фури на Житомирщині загинув 18-річний велосипедист, ще один – у лікарні

161

 Дорожньо-транспортна пригода сталася на світанку 31 серпня на 253 км автодороги Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі. Усі обставини з’ясовуються у рамках кримінального провадження.

Попередньо встановлено, що близько 4 години ранку на автодорозі поблизу с. Жеребилівки водій вантажного автомобіля «Ман», 26-річного жителя Кіровоградської області, рухаючись у напрямку м. Києва, здійснив наїзд на двох велосипедистів, які їхали узбіччям у зустрічному напрямку.

Унаслідок ДТП один з велосипедистів, 18-річний житель с. Великої Деражні Новоград-Волинського району, отримав смертельні тілесні ушкодження і загинув на місці пригоди. Інший – 22-річний односельчанин загиблого з травмами був доставлений до лікарні.


Усі обставини та причини, що призвели до фатальної дорожньо-транспортної пригоди, встановлюються у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Водночас поліцейські звертаються до водіїв із закликом бути уважними на дорозі. Під час руху в умовах обмеженої та недостатньої видимості суворо дотримуйтесь заходів безпеки та Правил дорожнього руху. У темну пору доби пішоходам і велосипедистам слід виділяти себе на проїзній частині, використовуючи світлоповертаючі елементи на одязі та на своїх двоколісниках.
 
Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here