Home Місто Переселенці отримали кошти на розбудову власної справи в Житомирі

Переселенці отримали кошти на розбудову власної справи в Житомирі

226

25 листопада в хабі "Будинок вільних людей" 20 переселенців з різних регіонів України презентували свої бізнес-проекти. Грантовий комітет визначив 5 переможців, які отримали винагороду на розвиток власної справи, повідомляє громадська ініціатива krymsos.com.

Учасниками конкурсу стали переселенці, які пройшли навчання в бізнес-таборі "Як розпочати бізнес-від ідеї до реалізації", який проводився громадською ініціативою "КримSOS" 11-13 вересня. Захід відбувся в рамках Української Ініціативи по підвищенню впевненості (UCBI), яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Проекти презентували учасники з 8 регіонів України (Київська, Житомирська, Івано-Франківська, Донецька, Сумська, Хмельницька, Запорізька, Вінницька області). До уваги журі пропонувалися бізнес-плани різноманітної тематики: в’язальний бізнес, майстерня з виготовлення чоловічого костюму, салон краси, програма психологічної допомоги бізнесменам, фермерське господарство.

Переможцями грантового конкурсу стали:

Вовк Володимир, бізнес з виготовлення та монтажу тротуарної плитки, європарканів та виробів з бетону "Філін", Житомирська область;
Хромова Вікторія, розмовний клуб англійської мови "Ginger", Житомир;
Мавлєєва Лілія, студія комп’ютерного проектування одягу "Абріс", Київ;
Грицюк Вікторія, в’язальна майстерня "Bella", Івано-Франківськ;
Шафоростов Андрій, послуги з автоматизації закладів служби крові, Вінниця.

На розвиток власної справи переможці отримають грант розміром 50 тисяч грн в "не грошовій формі". Гранти будуть надаватися у формі закупівлі необхідного обладнання або оплати послуг.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here