Home Місто Пацієнти дитячої міської лікарні отримали подарунки від Святого Миколая

Пацієнти дитячої міської лікарні отримали подарунки від Святого Миколая

154

Маленькі пацієнти Центральної дитячої міської лікарні отримали солодкі подарунки до Дня святого Миколая 19 грудня 2013 року від Житомирського міського голови Володимира Дебоя.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Мер Житомира Володимир Дебой разом із заступником міського голови Олександром Бочковським вручили солодощі 250 дітям і побажали їм міцного здоров’я та швидкого одужання.

«Вітаю усіх зі святом і щиро бажаю всім дітям здоров’я. Не важливо, де ви знаходитеся – я переконаний, що святий Миколай вас чує і обов’язково здійснить мрії кожного. Бажаю, щоб Новий рік ви зустріли вже вдома із рідними та близькими людьми», – підкреслив Володимир Дебой.

Батьки, медичний персонал і навіть пацієнти наголошують на тому, що у лікарні за останній час значно покращилися умови – окремі палати, гаряча вода, душ, забезпечення медикаментами за рахунок бюджету.

«У цьому році з міського бюджету виділено понад 2 млн. грн. на медикаменти для дитячих лікувальних закладів, закуплено сучасний апарат ультразвукового дослідження, цифровий рентген-апарат, де опромінювання у 10 разів менше, ніж від звичайного рентген-апарату. Ми і надалі будемо працювати над розвитком медицини у Житомирі», – акцентував Олександр Бочковський.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here