Home Місто ПАТ «Житомиргаз» газифікує віддалені села Овруцького району

ПАТ «Житомиргаз» газифікує віддалені села Овруцького району

145

Блакитне паливо у своїх домівках днями отримають 12 сімей села Норинськ Овруцького району. У перспективі до газогону приєднаються ще близько 300 будинків села.

Протяжність нового підвідного газопроводу високого тиску становить 10 кілометрів та 20 кілометрів розподільних газопроводів середнього тиску. Для регулювання тиску газу на газопроводі встановлено шафовий регуляторний пункт. В перспективі до мережі газопостачання заплановано приєднати всі житлові будинки (а їх 405), школу, дитячий садок та фельдшерсько-акушерський пункт села.

Проект підвідного і розподільного газопроводів ПАТ «Житомиргаз» реалізувало відповідно до власної інвестиційної програми. Компанія направила на будівництво близько 6  мільйона гривень.

«Будівництво газопроводів дасть можливість уже найближчим часом приєднати до мережі ще три сусідні села – Велідники, Підвелідники та Красилівка. У цих сусідніх селах проживає 485 сімей. І жителі розуміють, що незважаючи на підвищення тарифів, газ на сьогодні лишається в Україні і в усьому світі найзручнішим видом палива», – відзначив начальник Овруцького управління експлуатації газового господарства ПАТ «Житомиргаз» Михайло Ващенко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here