Home Місто Міністр розповів, коли почнуться роботи з будівництва об’їзної бетонної дороги навколо Житомира

Міністр розповів, коли почнуться роботи з будівництва об\’їзної бетонної дороги навколо Житомира

138

 

У квітні цього року почнуться роботи з будівництва об`їзної бетонної дороги навколо міста Житомира, а також за рахунок коштів державного бюджету планується будівництво бетонних доріг у Полтавській і Миколаївській областях. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час брифінгу за результатами зустрічі з генеральним директором з питань мобільності і транспорту Європейської комісії Хенріком Хололеєм у рамках транспортного діалогу Україна-ЄС. ”Минулого року було проведено перший тендер на ”бетонку” об`їзну навколо міста Житомира. Виграла китайська компанія. Орієнтовно з квітня вони приступають до робіт, зараз узгоджуємо всі формальності”, – сказав він.

Детальніше читайте на УНІАН: https://economics.unian.ua/transport/10014740-omelyan-rozpoviv-koli-pochnutsya-roboti-z-budivnictva-ob-jiznoji-betonnoji-dorogi-navkolo-zhitomira.html

У квітні цього року почнуться роботи з будівництва об`їзної бетонної дороги навколо міста Житомира, а також за рахунок коштів державного бюджету планується будівництво бетонних доріг у Полтавській і Миколаївській областях.

 

Як передає УНІАН, про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час брифінгу за результатами зустрічі з генеральним директором з питань мобільності і транспорту Європейської комісії Хенріком Хололеєм у рамках транспортного діалогу Україна-ЄС.

”Минулого року було проведено перший тендер на ”бетонку” об`їзну навколо міста Житомира. Виграла китайська компанія. Орієнтовно з квітня вони приступають до робіт, зараз узгоджуємо всі формальності”, – сказав він.

Читайте також: Славомір Новак проінспектував стан доріг на трасі Київ-Чоп у межах Північного об`їзду Житомира

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here