Home Місто Німецький гурт «Brain Washed» виступив в Бердичеві. ВІДЕО

Німецький гурт «Brain Washed» виступив в Бердичеві. ВІДЕО

140

«Brain Washed» з новим туром по Україні «DEEP» не оминули Бердичева. Головний меседж виступу – розрадити молодь України, допомогти їй відкинути стереотипи. Про це йдеться у сюжеті "ВІК".

Вечір драйву, неймовірних для Бердичева видовищ обіцяли подарувати учасники німецького гурту «BRAIN WASHED», який завітав до Бердичева у рамках туру Україною. П’ятеро учасників гурту в Україні не вперше, до приїзду з виступами на Житомирщину встигли відіграти концерти в Полтаві, Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Луцьку та інших містах. Не проїхали і повз Житомира та Олевська. Власні виступи музиканти називають свого роду благодійними, адже не ставлять собі за ціль заробіток чи славу. На концерт мав змогу прийти кожен охочий, вхід був вільним для всіх. На розігріві у колективу з Німеччини на сцену вийшли бердичівляни.

Екхард Бауманн, лідер гурту «Brain Washed»: «Ми почали приїжджати з турами в Україну з 2009-го року. Познайомилися з людьми з України у Берліні, які запросили нас сюди і організували перший наш приїзд. Це було у листопаді 2009-го року, коли ми перший раз сюди приїхали. З тих пір у нас дуже багато друзів по всій Україні. Ми із задоволенням приїздимо сюди. Якщо чесно, деякі люди у Німеччині нам говорили, що не варто їхати зараз в Україну, мовляв це надто небезпечно. Та ми вирішили все одно приїхати. Ми дуже хотіли сюди приїхати. У нас немає цілі стати популярними, мати більше фанатів. Бажання було в серці підтримати український народ в цей непростий для вашої країни час».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here