Home Місто Незабаром в Житомирі оголосять конкурс на найкращий проект пам’ятників Героям Небесної Сотні...

Незабаром в Житомирі оголосять конкурс на найкращий проект пам’ятників Героям Небесної Сотні та Героям АТО

216

 

У Житомирській обласній державній адміністрації сьогодні, 11 грудня, відбулося перше засідання з питань створення проекту пам’ятного знака для вшанування учасників Майдану та антитерористичної операції на сході України.

Про це інформують на сайті ОДА.

Питання вшанування Героїв Небесної Сотні, учасників АТО у Житомирі тягнеться вже давно та набуває все більшого резонансу у суспільстві. Тому 27 листопада 2015 року голова облдержадміністрації Сергій Машковський підписав розпорядження за №401/38, відповідно до якого затверджено персональний склад журі Відкритого конкурсу на кращу проектну пропозицію та визначені його організатори.

На наступному тижні відбудеться друге засідання журі, на якому розглядатимуть умови та тривалість конкурсу на найкращий проект пам’ятників Героям Небесної Сотні та Героям АТО.

Члени журі також визначилися стосовно місця розміщення пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні – фасад обласної ради. Пропозиція буде подана на розгляд постійної комісії з гуманітарних питань та для прийняття рішення сесією обласної ради.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута закликав відповідальних осіб пришвидшити процес проведення конкурсу, щоб вже у наступному році Житомир показував гідний приклад вшанування Героїв Майдану та антитерористичної операції.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here