Home Місто Не можна сьогодні реформувати місцеве самоврядування без реформ у податковій сфері,- Годований

Не можна сьогодні реформувати місцеве самоврядування без реформ у податковій сфері,- Годований

343

Зміни до Податкового кодексу стали темою обговорення під час зустрічі заступника голови Житомирської обласної ради Руслана Годованого із підприємцями Житомирщини.

Про це повідомляє прес-служба облради.

На думку Руслана Годованого не можна сьогодні реформувати місцеве самоврядування без реформ у податковій сфері, так само як неможливо вносити зміни до Бюджетного кодексу, не розуміючи, що буде з Податковим кодексом.

«Саме тому виникла пропозиція зробити першу організаційну зустріч, де сформувати наше спільне бачення змін до Податкового та Бюджетного кодексів», – сказав заступник голови обласної ради.

За результати засідання присутні підприємці мають надати свої пропозиції у департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва, де їх узагальнять. Також ті підприємці,які виявлять бажання поїхати з Русланом Годованим на засідання Української асоціації районних та обласних рад у Київ, зможуть там також прес давити свої концепції.

Адже на сьогодні вкрай важливо сформувати зручну та комфортну для платника систему податкового та митного сервісу, поліпшити бізнес-клімат, розробити ефективний механізм протидії новим економічним викликам.

Найближчим часом всі опрацьовані концепції з реформування податкової та бюджетної галузей будуть представлені широкому колу громадськості.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here