Home Місто ”Нам вдається обходити всі міжконфесійні «гострі кути”, – голова Житомирської ОДА

\”Нам вдається обходити всі міжконфесійні «гострі кути\”, – голова Житомирської ОДА

156

 У Житомирській облдержадміністрації відбулась зустріч голови ОДА Ігоря Гундича, Житомирського міського голови Сергія Сухомлина з  єпископом Києво-Житомирської дієцезії Римо-католицької церкви Віталієм Кривицьким.


Під час зустрічі було обговорено співпрацю влади та релігійних громад. Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич наголосив на тому, що в області немає міжконфесійних протистоянь.

«На Житомирщині дуже успішно працює Рада церков. Ми завжди готові до співпраці. Я дуже радий, що нам вдається обходити всі міжконфесійні «гострі кути». Всі знають, що люди ідуть зі своїми проблемами до церкви, або до влади. Тому наша співпраця дуже важлива для громади», – підкреслив Ігор Гундич.

У свою чергу Житомирський міський голова Сергій Сухомлин наголосив на тому, що різні релігійні громади не одноразово показували гарну спільну роботу для досягнення спільних цілей для громади.

«У Житомирі багато різних представників релігійних конфесій. У Житомирі проводять спільні богослужіння і це йде тільки на користь житомирянам», – підсумував Сергій Сухомлин.  
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here