Home Місто На Житомирщині військкомати посилять інформаційну роботу з випускниками шкіл щодо служби...

На Житомирщині військкомати посилять інформаційну роботу з випускниками шкіл щодо служби за контрактом

144

Житомирський обласний військовий комісаріат провів брифінг стосовно призову громадян України на строкову військову службу восени 2017 року та відбору громадян на військову службу за контрактом.

Участь у заході взяли представники військкоматів, державної влади, органів місцевого самоврядування, національної Поліції.

Про це повідомляє обласний військовий комісаріат.

Військові комісари пропонують активізувати роботу з випускниками навчальних закладів щодо роз’яснення умов вступу та проходження військової служби за контрактом, а також наданні роз’яснень громадянам, щодо термінів укладання контрактів, порядку проходження медичного огляду, професійно-психологічного відбору, порядку направлення до навчальних центрів та військових частин і підрозділів ЗС України, які є пріоритетними з комплектування військовослужбовцями за контрактом.

Учасники брифінгу також обговорили порядок осіннього призову та роботу призовних комісій. Розглянули основні проблемні питання, які виникають під час організації і проведенні призову громадян на строкову військову службу, організацію ведення військового обліку призовників та військовозобов`язаних, а також відповідальність за порушення законодавства.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here