Home Місто На Житомирщині у вогні загинув чоловік, який не міг самостійно пересуватися

На Житомирщині у вогні загинув чоловік, який не міг самостійно пересуватися

348

24 квітня о 05:10 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Малин надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в селі Слобідка. До служби порятунку «101» зателефонував сусід власника палаючого житла. Він прокинувся вранці та відчув запах горілого. Вийшовши на двір, побачив, що горить сусідське помешкання.

Коли рятувальники прибули до місця виклику, із вікон житла йшов густий дим, а дах був повністю охоплений полум’ям. Під час проведення розвідки, вогнеборці виявили в помешканні тіла одразу двох загиблих чоловіків: 63-річного господаря та його 68-річного товариша. Власник знаходився в кімнаті, яка практично не постраждала від вогняної стихії. Там горів лише матрац, на якому й лежав дідусь. А от кімната, де виявили іншого загиблого, вигоріла вщент. 

Однак завдяки умілим діям надзвичайників вже о 05:50 пожежу вдалося локалізувати, а о 07:50 – повністю ліквідувати. Полум’ям знищено дах та перекриття, а речі домашнього вжитку в обох кімнатах – пошкоджено. 

Про це інформує У ДСНС у Житомирській області

Як з’ясувалося загиблий господар був інвалідом і не міг самостійно пересуватися. За попередньою версією, причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем. 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here