Home Місто На Житомирщині статус інваліда війни отримали 24 учасники АТО

На Житомирщині статус інваліда війни отримали 24 учасники АТО

147

В Житомирській області 15 родин загиблих військовослужбовців отримали понад 15 га земельних ділянок. Згідно з рішеннями виконавчих комітетів Малинської, Коростенської, Бердичівської міських рад, сім’ям учасників АТО надається знижка в оплаті житлово-комунальних послуг.  У навчальних закладах Любарського району організовано безкоштовне одноразове харчування для дітей, батьки яких беруть участь в АТО.

Про це повідомила директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації  Галина Корінна.

За її інформацією, в області обліковується 139 сімей загиблих військовослужбовців – учасників АТО. За рахунок коштів обласного бюджету одноразову грошову допомогу надано 101-й родині військовослужбовців на суму понад 3 млн. грн. та 128-и пораненим військовослужбовцям на суму 200 тис. грн., передає прес-служба ОДА.

За рахунок коштів місцевих бюджетів та благодійних коштів родини загиблих військовослужбовців отримали матеріальну допомогу на суму 2,6 млн. грн. та поранені військовослужбовці  – 1,6 млн. грн. Органами праці та соціального захисту населення встановлено статус члена сім’ї загиблого ветерана війни 220 особам, в тому числі 65 неповнолітнім дітям, та статус інваліда війни – 24 учасникам АТО.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here