Home Місто На Житомирщині п’яні співробітники військкомату побили жінку, бо та знімала їх на...

На Житомирщині п\’яні співробітники військкомату побили жінку, бо та знімала їх на камеру

165

На території автозаправної станції у Житомирському районі  2 липня двоє чоловіків у камуфляжній формі побили 35-річну киянку.

Про це у соцмережі повідомив волонтер Георгій Тукаі заявив, що люди у камуфляжі – "герої" Бородянського військомату.

Наразі міліція розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганства на автозаправній станції.

"Близько 20.00 на територію автозаправної станції з невеликим проміжком часу заїхали автомобілі «Renault» та «Volkswagen Tauareg». Водій першого авто, 35-річна киянка, почала знімати керманича та пасажира іншого транспортного засобу на мобільний

Помітивши це, чоловіки кинулись до жінки, намагаючись відібрати телефон. Виникла словесна суперечка та штовханина. У ході конфлікту жінка разом з сином-підлітком зачинились в автомобілі та викликали міліцію. У цей час чоловіки поїхали геть. На їх автомобілі номерний знак був на чорному фоні, встановленому для військових транспортних засобів.

За словами жінки, чоловіки перебували у нетверезому стані, тому вона вирішила відзняти їх на відео мобільним телефоном. Це стало причиною агресивної поведінки невідомих", – повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Призначено судово-медичну експертизу щодо тілесних ушкоджень, отриманих заявницею.

Триває з’ясування осіб невідомих та власника автомобіля.

Законодавством за хуліганство, вчинене групою осіб, передбачено до 5 років обмеження або до 4 років позбавлення волі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here