Home Місто На Житомирщині 2454 га землі виділили для учасників АТО

На Житомирщині 2454 га землі виділили для учасників АТО

179

Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області визначені 207 масивів земель державної та комунальної власності загальною площею 2454 га на території всіх районів області, з яких 62 земельних масиви розташовані на території населених пунктів загальною площею 231 га та 145 земельних масивів за межами населених пунктів площею 2223 га.

Визначені земельні масиви придатні для передачі в приватну власність військовослужбовцям – учасникам АТО для будівництва та обслуговування житлових будинків, ведення особистого селянського господарства та садівництва.

Станом на 15.10.2015р. до територіальних органів Держгеокадастру області та міських, селищних, сільських рад області надійшло 4283 заяв від військовослужбовців – учасників АТО, членів їх сімей про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою із подальшою передачею земельних ділянок у власність в межах норм безоплатної приватизації.

Загальна площа земельних ділянок, по яким прийнято рішення про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, становить 1182,4523 га.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here