Home Місто На ”Різдвяному балу” в Житомирі звітуватимуть про результати благодійного телепроекту «Промінь надії»

На \”Різдвяному балу\” в Житомирі звітуватимуть про результати благодійного телепроекту «Промінь надії»

195

 17 грудня о 15.00 в Житомирському міському палаці культури відбудеться щорічна благодійна акція “Різдвяний бал» для 200 дітей з малозабезпечених, багатодітних, неповних родин, дітей – сиріт та дітей з особливими потребами. Акція проходить  15-й рік поспіль.

Організатори заходу: ЖМДГО «Все робимо самі» та Коростенська філія МБФ «Відкрите серце».

Мета акції: привітати з наступаючими Різдвяними та Новорічними святами тих, хто найбільше цього потребує; подарувати най потребуючим верствам населення граний настрій в цей день, а також подарунки; відзвітувати перед суспільством за проведений благодійний телепроект «Промінь надії» на підтримку дітей з особливими потребами. 


 Для дітей – учасників благодійної акції буде показана вистава «Казковий Новий Рік» у виконанні членів дитячої громадської організації «Все робимо самі», учнів ЗОШ №7 та учасників благодійного телепроекту «Промінь надії». Виставу, щороку придумують і впроваджують діти з батьками організації «Все робимо самі». По закінченню вистави, всі діти, які мають запрошення отримають подарунки від МБФ «Відкрите серце».


На благодійній акції «Різдвяний бал», буде підведений підсумок благодійного телепроекту «Промінь надії» на підтримку дітей з особливими потребами, який тривав з вересня по грудень цього року.


На цей проект було відібрано 15 родин, де виховуються діти з особливими потребами. Діти та їх батьки мали змогу в рамках проекту навчатись образотворчому мистецтву на різноманітних майстер – класах, також відвідувати цирк, пі церію, провести час в Карпатах, взяти участь в багатьох акціях. Родзинкою телепроекту стало здійснення мрій дітей з особливими потребами. На акції «Різдвяний бал» , діти – учасники телепроекту будуть дарувати подарунки виготовлені своїми руками для спонсорів, які здійснили мрію. Також на акції будуть присутні всі тренери, які протягом 4-х місяців працювали з дітьми. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here