Home Місто Музика, квіти та хода містом: у Новоград-Волинський повернулись бійці 30-ї бригади. ФОТО

Музика, квіти та хода містом: у Новоград-Волинський повернулись бійці 30-ї бригади. ФОТО

495

Перший місяць літа приніс радість на Новоград-Волинську землю – впродовж минулого тижня додому повернулися ті, хто тримав оборону від агресора на Сході України з перших днів початку антитерористичної операції.

Про це повідомляють на сайті Новоград-Волинської міськради.

29 червня 2017 року відбулася довгоочікувана подія – святкова хода військовослужбовців 30-ї окремої механізованої бригади з нагоди їх повернення із зони АТО на ротацію у пункт постійної дислокації.

О 10:00 годині, розпочинаючи від вул. Шевченка (біля НВПЕТ), вирушила урочиста колона військовослужбовців, яку очолили командний склад 30-ї ОМБр.

Під час ходи наші захисники вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів, схиливши голови та поклавши квіти до підніжжя пам’ятника „Землякам загиблим в Афганістані“. 

Потім спільно з керівництвом міста: міським головою В.Л.Весельським, секретарем міської ради О.А. Пономаренко, першим заступником міського голови С.Ю. Колотовим, заступниками міського голови О.В.Гвозденко, В.А.Шалухіним, Л.В.Шутовою, заступником міського голови-начальником фінансового управління міської ради І.К.Ящук, керуючим справами виконавчого комітету міської ради Д.А.Ружицьким, а також працівниками виконавчих органів міської ради, вшанували пам’ять Героїв покладанням квітів до пам’ятного знаку Небесній сотні та загиблим учасникам АТО.

Під час руху колони військові зупинялися та покладали квіти до обеліску у сквері Слави, на алеї Ліпаткіна та до Меморіалу загиблим воїнам АТО. Вдячні новоград-волинці зустрічали захисників, вийшовши на вулиці міста та утворивши живий коридор на шляху руху колони.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here