Home Місто Малинські поліцейські повернули 17-річну пару додому з Одеси

Малинські поліцейські повернули 17-річну пару додому з Одеси

102

Хлопець та дівчина пішли зі своїх домівок у Малині ще 28 квітня 2018. Про це до поліції повідомили їх батьки, зневірившись у можливості знайти дітей самостійно. Упродовж двох тижнів правоохоронці встановлювали  місцеперебування пари.

15 травня обох розшукали у м. Одесі та повернули додому. Про це інформують у відділі комунікації поліції Житомирської області.

Як з’ясувалось, юнак та дівчина домовились про спільну поїздку до моря і наприкінці квітня втілили свою задумку, не попередивши батьків.

Уже в Одесі вони втратили рюкзак з речами, документами та грошима, однак не розгубились, а знайшли сезонний підробіток. Через мережу Інтернет підшукали доступне для себе житло та вийняли кімнату.

– Поліцейські розшукували дітей за заявами їх рідних, оскільки обом лише по 17 років і відповідальність за них несуть саме батьки, – розповіла начальник відділу ювенальної превенції УПД Наталя Гончарук. – На щастя, у цьому випадку обставини склались сприятливо і навіть, попри втрату дітьми речей та документів, їм вдалось обійти чимало небезпек.

Нині поліцейські обох втікачів повернули додому та провели бесіди у їх родинах щодо налагодження контакту та взаєморозуміння.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here