Home Місто Лобове зіткнення ”Renault” і ”Toyota” на Житомирщині: загиблі пасажири і травмовані водії

Лобове зіткнення \”Renault\” і \”Toyota\” на Житомирщині: загиблі пасажири і травмовані водії

183

 8 грудня близько 09:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Любомирівка Бердичівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Необхідна допомога рятувальників по вилученню постраждалих.

З’ясувалося, що відбулося лобове зіткнення автомобілів Renault LOGAN та Toyota Corolla. Від удару двоє пасажирів та водій Renault опинилися затиснутими конструкціями. За допомогою бензоріза та шанцевого інструменту фахівці Служби порятунку деблокували спочатку водія, а вже потім двох пасажирів. З’ясувалось, що пасажири, нажаль, загинули на місці події.

Крім того, в транспортному засобі Toyota перебувало троє людей. До прибуття бійців ДСНС двом пасажирам, які отримали незначні травми, допомогли вибратися з автівки очевидці події. А водію,нажаль, затиснуло нижні кінцівки конструкціями автівки. Користуючись гідравлічним інструментом, рятувальники обережно розтиснули частину автівки, на яку прийшовся удар, дістали чоловіка та передали до карети «швидкої».Потерпілих госпіталізували до Бердичівської центральної районної лікарні з різними ступенями важкості.


До проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 6 чоловік особового складу та 1 одиниця спеціальної аварійно-рятувальної техніки. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються.


У ДСНС України у Житомирській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here