Home Місто Коростенці демонтували 38 метрів залізничних рейок і здали їх на брухт

Коростенці демонтували 38 метрів залізничних рейок і здали їх на брухт

170

Працівники карного розшуку затримали двох коростенців, які за допомогою газозварювальної техніки демонтували  з під’їзної колії  місцевого підприємства залізничних рейок. Нині за даним фактом проводиться досудове розслідування.

До Коростенського міськвідділу міліції звернувся начальник служби охорони одного з підприємств, що розташоване в м. Коростені із заявою викрадення з під’їзних шляхів 38 м залізничних рейок  на загальну суму близько 40 тисяч гривень.

Правоохоронці провели низку першочергових слідчо-оперативних заходів, в результаті яких встановили, що до крадіжки причетні двоє 50-річних місцевих жителів. Один із підозрюваних раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. У вчиненні демонтажу рейок чоловіки зізнались.

Як повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда, під час санкціонованого обшуку співробітники міліції вилучили викрадені частини залізничної колії в одному із пунктів прийому металобрухту.

Нині чоловікам офіційно оголошено про підозру у вчиненні кримінального діяння, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. За чинним кримінальним законодавством подібні протиправні дії караються арештом до півроку або обмеженням чи позбавленням волі строком до 5 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here