Home Місто Киянин розгорнув гральний бізнес в Коростені

Киянин розгорнув гральний бізнес в Коростені

379

У м. Коростені працівники міліції викрили осередок забороненого в Україні грального бізнесу. Заклад було замасковано у приміщенні одного з кафетеріїв райцентру. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Минулих вихідних працівники міліції задокументували у м. Коростені діяльність грального закладу, розташованого у приміщенні кафе під вивіскою національної лотереї.

Було встановлено, що гра потенційних клієнтів здійснювалася через ігрові автомати. Обов’язковою умовою для участі була попередня сплата коштів через систему електронних платежів. Залежно від випадковості гравець міг отримати виграш у відповідному грошовому еквіваленті.

За зібраною оперативною інформацією із задокументованими фактами функціонування грального закладу було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 (Заняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Нині слідчо-розшукові заходи тривають.

У рамках досудового розслідування правоохоронці уже встановили, що приміщення, де функціонував гральний заклад, належить киянину.

Як повідомляє прес-службаміліції, чинним законодавством заняття гральним бізнесом в Україні карається значними штрафними санкціями та конфіскацією грального обладнання.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here