Home Місто ”Кіборги” 95 бригади у компанії Ісуса зі зброєю прикрасили постер українського художника

\”Кіборги\” 95 бригади у компанії Ісуса зі зброєю прикрасили постер українського художника

173

 

Українських художник Святослав Пащук, відомий як автор постерів у стилі пін-ап, намалював глибоко символічну картину, на якій зображені Ісус Христос та захисники Донецького аеропорту – "кіборги" 95-ї бригади. Про це повідомляє ТСН.

На створення картини, яка більше схожа на ікону, його надихнуло емоційне інтерв’ю фотографа "кіборгів" Сергія Лойка.

На малюнку чимало символів: і серце Ісуса, і елементи козацьких штандартів тощо.

"Вони – живі люди, які взяли до рук зброю і до останнього чинили спротив ворогу, відбиваючи атаку за атакою. Це вже потім про них напишуть "вони встояли там, де не вистояв бетон", – зауважив автор.

"Вони показали нам, що якщо чудеса і бувають, то їхнім першоджерелом є людський вчинок. Просто не треба боятись брати відповідальність на себе, а не покладати надії на чудо. Не треба боятись – хіба не ці слова так часто повторюються в Біблії?", – додав художник.

Він намалював їх звичайними людьми, які для автора постеру є живим взірецем самопожертви, живою легендою. "Це відродження стародавнього козацтва. Наша реконкіста. Саме такими я хотів їх зобразити", – резюмував автор. Незабаром постер можна буде придбати, а виручені кошти від продажу підуть на озброєння українських бійців.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here