Home Місто Хлопчик, який обгорів під час пожежі на Житомирщині, потребує допомоги. ВІДЕО

Хлопчик, який обгорів під час пожежі на Житомирщині, потребує допомоги. ВІДЕО

275

У Святослава, одного з трьох дітей, які були самі вдома і хотіли запалити грубку, але спричинили пожежу, до 60-відсотків опіків тіла, йдеться в ТСН.

Нині дитина без свідомості на апараті штучного  дихання. За життя хлопчика  борються медики опікового центру Житомирської  обласної  лікарні.

Нагадаємо, пожежа сталася, коли у хаті було троє  дітей. Вони вирішили розтопити грубку. Cталось займання. Один із братиків встиг  вистрибнути з охопленого вогнем будинку і покликати на допомогу. Поки люди бігли до хати, старша сестричка винесла з будинку обпеченого Святослава.

Хлопчика спочатку доправили до районної  лікарні, а потім перевезли до Житомира. У прогнозах  медики поки стримані.

"Він  зараз не в свідомості і дихання підтримує апарат. Але це перша доба, він з  шоку не  виведений. Стан вкрай тяжкий, поки прогнозів  дуже важко давати", – заявляє завідувач опікового відділення Житомирської  обласної  клінічної  лікарні Богдан Нікитенко.

Без допомоги добрих людей цій родині не впоратися з горем, тому кожен охочий може підтримати сім’ю в її горі – пожертви для цього можна направляти на картку Приватбанку 5168 7450 1144 9805, власником якої є батько дітей Олег Борисович Примаченко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here