Home Місто Фахівці Житомирської міськради переймають досвід вінницьких колег з організації «Прозорих офісів»

Фахівці Житомирської міськради переймають досвід вінницьких колег з організації «Прозорих офісів»

151

 З метою набуття досвіду щодо облаштування Центрів надання соціальних послуг в форматі "Прозорий офіс", а також вивчення питання реконструкції приміщень для їх розташування спеціалістами департаменту соціальної політики та управління капітального будівництва міської ради було здійснено виїзд до міста Вінниця.


Під час візиту представники міської ради відвідали «Прозорі офіси», що розташовані у місті Вінниця. Директор департаменту соціальної політики Вікторія Краснопір розповіла про те, що відвідання сучасних центрів надання соціальних послуг у Вінниці є можливістю ознайомитись з позитивним досвідом колег:

«У ході візиту ми вивчили питання розміщення відповідних служб у цих приміщеннях та організацію їх роботи. Ознайомились також з програмним забезпеченням, яке обслуговує питання надання пільг, субсидій, призначення державних соціальних допомог, реалізації інших соціальних програм. Поспілкувалися також з працівниками "Прозорих офісів", дізналися про переваги цієї форми організації роботи».
 

У ході візиту посадовими особами Житомирської міської ради напрацьовано ряд ідей щодо залучення соціальних партнерів, облаштування приміщень, надання окремих послуг.

«Відвідуючи "Прозорі офіси", ми звернули увагу на те, що приміщення, де вони розташовані, ідентичні нашим приміщенням, де наразі розташовані районні управління праці та соцзахисту, тобто можна використати досвід наших колег і у Житомирі», – повідомив в.о. начальника управління капітального будівництва міської ради В’ячеслав Глазунов.

 Нагадаємо, що міською радою прийнято рішення про створення Центрів надання соціальних послуг у форматі "Прозорий офіс" та реконструкцію адміністративних будівель для їх створення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here