Home Місто До річниці аварії на ЧАЕС в Житомирі запалять свічки та проведуть скорботний...

До річниці аварії на ЧАЕС в Житомирі запалять свічки та проведуть скорботний мітинг

209

25 квітня о 21:00 на майдані перед меморіальним чорнобильським комплексом біля Управління ДСНС України у Житомирській області (м. Житомир, вул. Героїв Пожежних, 67-б) відбудеться вечір-реквієм «Запалимо поминальну свічу», приурочений 31-м роковинам аварії на ЧАЕС.

Під час заходу на широкоформатних екранах транслюватимуться документальні кадри тих подій, рятувальники та команда юних пожежних міської гімназії №3 представлять театралізовану літературно-музичну композицію, що відтворить перші години після аварії, розповість про долю і останні дні життя перших шести вогнеборців, а також про невідомі сторінки катастрофи. Завершиться вечір запаленням сотень поминальних свічок, які встановлюватимуться біля меморіального комплексу «Пожежним, які врятували світ».

А 26 квітня об 11:50 також на майдані перед Управлінням ДСНС України у Житомирській області відбудеться загальноміський мітинг скорботи, приурочений 31-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

У заходах візьмуть участь ліквідатори аварії на ЧАЕС, керівництво області та міста, громадськість, релігійні діячі, учнівська та студентська молодь, жителі міста та області.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here