Home Місто Дітей в обласній психіатричній лікарні привітали з Днем Святого Миколая

Дітей в обласній психіатричній лікарні привітали з Днем Святого Миколая

139

 

17 грудня, напередодні свята святого Миколая, в дитячому психо-неврологічному відділенні Житомирської обласної психіатричної лікарні №1 члени учнівського клубу «Глобальна турбота» Житомирської загальноосвітньої школи № 12 імені С.Ковальчука спільно з благодійним фондом «Заручники Чорнобиля» провели благодійну акцію «Святий Миколай, до нас завітай». Про це повідомляє департамент охорони здоров’я облдержадміністрації.

Традиція вітати маленьких пацієнтів лікарні напередодні новорічних та різдвяних свят існує вже третій рік. Учні та педагоги учбового закладу вручають дітям іграшки, які вони зібрали під час проведення благодійного ярмарку у школі. Свій подарунок дітям підготував і благодійний фонд «Заручники Чорнобиля», який влаштував святковий солодкий стіл для маленьких пацієнтів лікарні.

Діти в свою чергу підготували невеликий святковий концерт: співали, танцювали, а потім разом з учнями школи №12 пограли у веселі ігри.

За словами вихователя дитячого психоневрологічного відділення лікарні Варвари Бондар, такі заходи дуже важливі для дітей, які перебувають у нас на лікуванні. Вони вчаться бути гостинними, вони бачать, що не лише дорослі, а й діти можуть допомагати творити добрі справи.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here