Home Місто День міста в Коростені: молитва, парад візочків та кулінарне шоу. ФОТО

День міста в Коростені: молитва, парад візочків та кулінарне шоу. ФОТО

167

Цими вихідними Коростень святкував 1309-ту річницю свого заснування під дощем, однак майже усі заплановані попередньо заходи з цієї нагоди все ж відбулися. 

З самого ранку чиновники, місцеві мешканці та гості міста збиралися в парку ім.Островського, де на них вже чекала мистецька виставка співробітників підприємств.

Зокрема, вони представили різноманітні композиції з квітів, шин, підручних матеріалів, вишивки, національної символіки, аби таким чином привітати своє місто з черговою датою.

Також у парку влаштували молебінь во славу України та Коростеня, під час якої просили країні та її людям кращого життя і миру.

Крім цього, вже традиційно очільник міста разом з колегами привітав подружжя, які вирішили брати шлюб цього дня, новонароджених діток і переможців численних конкурсів, що проходили нещодавно.

Родзинкою нинішнього святкування Дня міста став конкурс дитячих візочків та сімейне кулінарне шоу «Поліські варенички», учасниками якого стало три   родини разом з командами підтримки.

Швидко, а головне правильно ліпити вареники коростенців вчили прямо з головної сцени парку, а по закінченню шоу кращим були вручені подарунки.


Варто відзначити, що мер Коростеня Володимир Москаленко особисто вручив дипломи переможцям рейтингу «Гордість міста-2013» у 25 номінаціях, серед яких благодійники, спортсмени, творчі колективи, бізнесмени, господарі, кращі співробітники правоохоронних органів, науковці та інші.

Оксана Єфімова

 

Більше фото в альбомі Першого житомирського в соцмережі

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here