Home Місто Бердичівський відділ поліції очолила підполковник у відставці, яка служила у ”Дніпро-1”

Бердичівський відділ поліції очолила підполковник у відставці, яка служила у \”Дніпро-1\”

763

26 липня очільник ГУНП області В’ячеслав Печененко представив особовому складу нового начальника Бердичівського відділу поліції.

Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Житомирській області.

Колишня перший заступник начальника – начальник слідчого відділу Дзержинського районного відділу Криворізького міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області  Ольга Зінченко  стала т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції.

Ольга Володимирівна народилась 5 квітня 1967 року і закінчила Криворізький державний педагогічний інститут та Одеську державну юридичну академію.

У березні 2014 року вона звільнилась з міліції у відставку і добровольцем стала на захист держави спочатку у лавах батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кривбас», а згодом – у складі  полку «Дніпро-1». Саме із цього підрозділу Ольга Зінченко й прибула до Житомирщини, де, за словами начальника ГУНП, уже ввійшла в історію, як перша жінка, яка очолила кущовий підрозділ поліції.

Тепер її правовий і бойовий досвід, а ще щирий патріотизм та відповідальність служитимуть  жителям Житомирщини. Вітаючи призначених керівників, В’ячеслав Печененко висловив переконання, що кожен з них успішно виконуватиме службові завдання та працюватиме для людей і заслужить їх щиру повагу та довіру.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here