Home Місто Бердичівські вогнеборці ліквідували пожежу в приміщенні загальною площею 1200 кв. м

Бердичівські вогнеборці ліквідували пожежу в приміщенні загальною площею 1200 кв. м

354

19 жовтня о 01:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській будівлі в с. Старий Солотвин Бердичівського району. Господар будівлі напередодні вночі виконував електрозварювальні роботи. Після закінчення він зачинив приміщення та пішов додому.

Через деякий час охоронець сусіднього підприємства побачив, що будівля загорілась, про що він і сповістив рятувальників.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців полум’ям було охоплено дах будівлі на площі 300 кв. м. Загальна площа приміщення складає 1200 кв. м. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткового автомобіля для безперебійної подачі води.

Силами бійців ДСНС о 01:56 пожежу локалізували, а о 03:22 – ліквідували. Тривалий час доводилось розбирати зруйновані полум’ям конструкції та проливати їх водою. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 150 кв. м. покрівлі.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при проведенні електрозварювальних робіт. Господар приміщення пояснив, що під час виконання роботи спостерігалось дуже багато іскор та пилу. Однак він не надав цьому фактору особливої уваги.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Загоряння ще однієї господарської будівлі вогнеборці ліквідували вчора в с. Красилівка Новоград-Волинського району. На момент прибуття надзвичайників вогнем вже було знищено 60 кв. м. перекриття. Горіння спостерігалось на горищному приміщенні та частково із середини на перекритті стелі. О 14:20 пожежу локалізовано, а о 16:05 ліквідовано. Загиблих та травмованих не виявлено. Причину займання встановлюють фахівці.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here