Home Місто 20-річна мати-одиначка з Житомира стала переможниею телешоу «Від пацанки до панянки». ФОТО

20-річна мати-одиначка з Житомира стала переможниею телешоу «Від пацанки до панянки». ФОТО

717

 На "Новому каналі" відбувся фінал другого сезону реаліті «Від пацанки до панянки». Серед трьох фіналісток «золоту брошку» та сертифікат на 100 тисяч гривень отримала Аня «Хом’як» Саванець з Житомира.

Після навчання у так званій Школі леді дівчина зізналася, що по-іншому подивилася на багато речей в своєму житті, кинула палити, вживати алкоголь та лаятися нецензурними словами, йдеться на офіційному сайті Нового каналу.
 
«Я зовсім інакше ставлюся до свого сина. Проводжу з ним весь вільний час, – розповідає переможниця другого сезону, – Хочеться добре заробляти, щоб забезпечити його майбутнє. Мрію про те, щоб влаштувати своє особисте життя. Мені потрібна людина, яка буде мене кохати. Зможе утримувати сім’ю і ніколи не дозволить собі підняти руку на жінку».

Тепер Аня Саванець згадує, що участь у реаліті давалася їй не так вже й просто. Були моменти, коли дівчина думала, що даремно свого часу заповнила анкету та приїхала на шоу.

«Це траплялося під час складних для мене тижнів, коли провал слідував за провалом, опускалися руки, – розповідає дівчина. – Доводилося себе постійно ламати, дивитися в очі своїм страхам. Після бійки з Раміною хотіла поїхати додому…»

Одним з найсильніших вражень від Школі леді Аня вважає експерименти творців реаліті у так званий тиждень милосердя – дівчину вразили уроки з людьми з інвалідністю та людьми без певного місця проживання. Це, як зізнається Саванець, кардинально змінило її ставлення до проблем інших людей.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here