Home Політика Заступник Москаля Пухтаєвич обіцяє Галагузі компенсувати моральні страждання поїздкою в АТО

Заступник Москаля Пухтаєвич обіцяє Галагузі компенсувати моральні страждання поїздкою в АТО

139

«Як держслужбовець і громадянин я був неправий, ще й дістав "по-шапці" від свого начальника. Тож прошу мене вибачити і сподіваюсь, що конфлікт вичерпано. Готовий хоча б частково компенсувати ваші моральні страждання, організацією ексклюзивної поїздки в зону АТО на Луганщину, куди наразі відправляюся», – так написав депутат Михайло Пухтаєвич у своєму Facebook, реагуючи на скандал із вихопленим телефоном Олени Галагузи.

«Дуже чекав на зустріч з журналісткою 112 каналу Оленою Галагузою, з якою хотів поговорити про інцидент, що стався між нами 7 травня. Хочу сказати Олені щиро: я не мав наміру перешкоджати Вашій журналістській діяльності, і щиро шкодую про непорозуміння, що випадково сталося між нами», – пише чиновник у соцмережі.

Нагадаємо, у Житомирі завершилося чергове засідання суду щодо автомобільного шахрайства, де підсудним є депутат Житомирської міської ради та перший заступник голови Луганської цивільно-військової адміністрації Михайло Пухтаєвич.

Під час інтерв’ю з кореспондентом телеканалу 112 Оленою Галагузою депутат вихопив у журналіста телефон і жбурнув його на сходи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here