Home Політика У Житомирській обласній раді обрано заступників. ВІДЕО

У Житомирській обласній раді обрано заступників. ВІДЕО

130

 Сьогодні, 26 листопада 2015 року, відбулося друге пленарне засідання першої сесії Житомирської обласної ради VII скликання. Одним із головних питань, яке було винесене на порядок денний стало обрання першого заступника голови обласної ради. Ним став депутат від БПП «Солідарність» Володимир Ширма. Шляхом таємного голосування, свою підтримку йому висловили 55 депутатів із 60 голосуючих.

Володимир Ширма, перший заступник голови Житомирської обласної ради:«Шановні депутати, шановна громада, я щиро дякую за довіру. Я думаю, що вам буде не соромно за ваше рішення. Дякую»

На посаду ж заступника голови обласної ради було висунуто 2 кандидатури: Наталію Рибак, представницю «Опозиційного Блоку» та Сергія Крамаренка, депутата від «Радикальної партії Олега Ляшка». Після підрахунку голосів, голова лічильної комісії оприлюднив результати. Так, за Наталію Рибак проголосував 41 депутат із 59, що брали участь у голосуванні. Такою мирною та злагодженою роботою депутатів залишилася задоволена голова обласної ради Анжеліка Лабунська.

Анжеліка Лабунська, голова Житомирської обласної ради: «Я думаю, що сьогодні ми показали приклад того, що у нас усі 60 депутатів були зареєстровані і 60 з них брали участь у голосуванні. Тому, слава Богу, люди не помилилися і обрали відповідальних депутатів».

Також, голова обласної ради підсумувала результати сьогоднішньої сесії та розповіла про найважливіші питання, які потребують негайних вирішень.

Анжеліка Лабунська, голова Житомирської обласної ради: «По-перше, ми сьогодні зробили дуже важливі речі. Ми сьогодні прийняли регламент. Ми прийняли постанови, положення про постійні комісії. Це прийняли і розподілили депутатів по комісіях та обрали голів. Це дасть сьогодні можливість розблокувати роботу і почати працювати над тими питаннями, що накопичились. Є горяще питання, таке як МРТ і його встановлення. Тому що, сплата коштів за тендером 25 грудня, а є ще багато питань, виникає безліч проблем.  Але ми усе зробимо, щоб це було запущено. Також, бюджет. На разі, один із основних напрямків діяльності це прийняття обласного бюджету. Тому, я думаю, що ми будемо дуже плідно працювати». 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here