Home Політика Ремонт дитсадків, театру і стадіону, створення ЦНАПу, реперфузійного центру,- плани Гундича на...

Ремонт дитсадків, театру і стадіону, створення ЦНАПу, реперфузійного центру,- плани Гундича на 2017 рік

125

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич 100 днів тому був призначений на цю посаду. Представити його колективу та громаді регіону особисто приїздив Президент Порошенко.

Гундич пройшов відповідний конкурс, а до цього був заступником голови облдержадміністрації і ще трохи попрацював у статусі т.в.о.

Має двох заступників – Ярослава Лагуту та Олексія Ясюнецького. За цей час встиг запровадити ряд нововведень – відкритість у роботі облдержадміністрації, «вільна п’ятниця» для працівників, звільнив кількох співробітників ОДА,   проводить відео-прийоми громадян у післяробочий час, з  візитами  побував у районах області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хай приїдуть і приберуть те, що навозили», – Гундич про «львівське сміття» на Житомирщині.

Свої обіцянки, як він каже сам, озвучував уже з урахуванням того, що через деякий час доведеться звітувати про їх виконання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Корупціонерам разом зі мною – не місце», – голова Житомирської ОДА.

Зокрема, 3 лютого Ігор Гундич зібрав прес-конференцію з цієї нагоди. На захід прийшов у вишиванці. Про свою роботу на займаній посаді звітував відповідно до різних сфер і напрямків. Окрім цього, також розповів про плани на 2017 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Інтересів у «бурштинових» районах в мене нема», – голова ОДА хоче створити підприємство із видобутку бурштину

Анонси на 2017 рік:

– Діагностична лабораторія – на базі обласної лікарні ім. Гербачевського. Проект вартістю 1,5 млн.грн. – включає не лише ремонт приміщення, а й все необхідне для проведення діагностик обладнання. Особливість лабораторії – за 1 день тут можна пройти комплексне обстеження та отримати лікування.

– Реперфузійний центр – дозволить попереджувати інфаркти та удвічі зменшити смертність у зв’язку з інфарктами.

– Реконструкція і термосанація Іршанської амбулаторії.

– Відкриття Центру реабілітації інвалідів

– Відкриття відділення інтенсивної терапії (реанімаційного відділення) на базі обласної лікарні.

– Реконструкція 2 дитячих садочків.

– Реконструкція та термосанація 4 шкіл.

 – Реставрація театру у м. Бердичеві – завершуються ремонтні роботи у приміщенні, що є пам’яткою історії.

– Конкурс проектів ДФРР з новими підходами (НУШ) – Якщо будувати нову школу – то сучасну, з урахуванням нових вимог до навчальних закладів, до енергоефективності, потреб дітей з інвалідністю. У Новій Українській Школі діти навчаються з більшою ефективністю, зацікавленістю та підвищується відвідуваність закладу.

– Створення Регіонального ЦНАПу.

– Завершення реконструкції стадіону «Полісся».

– Початок будівництва Північного обходу – передбачає реконструкцію 22 км траси Київ-Чоп М-06 з розширенням до 4 смуг руху, будівництво 2 нових розв’язок, модернізацію ще 4 розв’язок, реконструкцію 3 мостів над залізничними шляхами. Щодня на об’їзній проїжджає до 10 тисяч автомобілів. Реконструкція автодороги та розширення її до 4 смуг дозволить водіям економити на кожній поїздці до 10 хвилин, збільшити швидкість руху транспорту до 110 км/год та зменшити аварійність на дорозі. Орієнтовна вартість – 90 млн.євро.

– Енергоаудит соціальних об’єктів.

– Створення інвестиційної схеми розвитку Житомирської області.

– Відкриття Центру розвитку місцевого самоврядування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гундич анонсував реорганізацію та звільнення працівників Житомирської ОДА

1

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here