Home Політика Поки мер відпочиває, Боровець шле телеграми Азарову

Поки мер відпочиває, Боровець шле телеграми Азарову

143

 Урядову телеграму відправив виконуючий обов’язки міського голови Микола Боровець до Азарова. В ній він просить розібратись з проблемою відключення «Водоканалу» від електроенергії.

Прем’єр-міністру України  Азарову М. Я.

Шановний Миколо Яновичу!

Просимо сприяти у попередженні надзвичайної ситуації в м. Житомирі у зв’язку з відключенням ПАТ «ЕК»Житомиробленерго» від електропостачання об’єктів КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради за неповну оплату спожитої електричної енергії.

27 липня з 12-00 годин 50% населення міста Житомира залишилися без централізованого водопостачання, що при нинішніх погодних умовах  спекотного літа не припустимо і спричиняє передумови щодо виникнення надзвичайної ситуації екологічного, санітарно-епідеміологічного та техногенного характеру.

У зв’язку з невідповідністю діючих тарифів на послуги водопостачання і водовідведення КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради не може забезпечити повну поточну оплату рахунків за спожиту електричну енергію.

Затримується погодження НКРЕ України скорегованих тарифів на комунальні послуги та відсутнє відшкодування різниці в тарифах на послуги водопостачання та водовідведення від їх фактичної собівартості.

Враховуючи викладене та зважаючи на погодні умови, з метою уникнення надзвичайних ситуацій, у тому числі санітарно-епідеміологічного та техногенного характеру у м. Житомирі, прошу Вас, шановний Миколо Яновичу, сприяти у відновленні енергозабезпечення об’єктів міськводоканалу та дати відповідні доручення щодо оцінки ситуації, яка склалась на КП «Житомирводоканал».

З повагою, В.о. міського голови  М.П. Боровець

Текст телеграми розміщено на офіційному сайті міської ради.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here