Home Політика Обласна рада оголосила конкурс на заміщення посад керівників 19 комунальних установ

Обласна рада оголосила конкурс на заміщення посад керівників 19 комунальних установ

105

 Заступник голови Житомирської облради Руслан Годований 27 листопада зібрав прес-конференцію, під час якої оприлюднив інформацію про кількість вакантних місць на посади керівників комунальних закладів області. 

Зокрема, у каб. 115 за адресою майдан Корольова, 1 протягом 30 календарних днів прийматимуть документи від осіб, які виявлять бажання взяти участь в конкурсі на заміщення посад директорів готелю, аптеки, підприємств, музею, центру творчості, будинку-інтернату, бібліотеки, а також головного лікаря 10 медичних закладів. 

Годований відзначає, що раніше подібна процедура оприлюднення вакансій була відсутня і при закінченні терміну договору його поновлювали з попереднім керівником. Таким чином вже дійшли до того, що деякі люди на тих самих посадах вже по 20 років і досягли 70-річного віку. При цьому, нема ніякого прогресу чи покращення показників роботи і по-суті в таких закладах нічого не змінюється.

Якщо особи, які будуть призначені після конкурсу на згадувані посади не справлятимуть зі своїми обовязками, то депутати вирішуватимуть питання про розірвання контракту.

Також Годований вважає, що найбільший резонанс буде із конкурсами  керівників  медустанов. Йому відомо, що принаймні на посаду головного лікаря обласної клінічної лікарні ім.Гербачевського вже претендує 5 осіб.

Посадовець називає вимогою часу те, що відтепер конкурси та призначення будуть прозорішими, відкритими. Сподівається, що документи і з дотриманням кваліфікаційних вимог подасть велика кількість фахівців, серед яких можна буде обрати кращих.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here