Home Політика Машковського можуть призначити замість Кізіна головою ОДА вже цього тижня, – джерело...

Машковського можуть призначити замість Кізіна головою ОДА вже цього тижня, – джерело в кабміні

178

На поточному тижні очікується призначення нових голів Житомирської, Волинської та Миколаївської обласних державних адміністрацій.

Про це пише "Капітал" з посиланням на джерело в уряді, передає канал 112.

Джерело в Кабінеті міністрів розповіло, що на останньому засіданні уряд погодив призначення чотирьох нових голів ОДА, кандидатури яких були подані президентом.

"Кандидати прийшли на засідання Кабміну, де їм задавали питання, після чого уряд дав свою згоду. Оскільки претензій ні в кого не виникло, думаю, укази про їхнє призначення не змусять себе чекати", – повідомив співрозмовник.

За його словами, Кабмін погодив на посаду голови Житомирської ОДА кандидатуру Сергія Машковського, який змінить представника партії "Свобода" Сидора Кізіна, який керував областю з 2 березня цього року.

Машковскому 34 роки, він директор компанії з продажу автомобілів і депутат Житомирської міської ради, у яку пройшов за списком партії "Рідне місто".

"Його підприємство займається автодилерством, працює в структурі автомобільного бізнесу Порошенка", – сказала уповноважений Кабінету міністрів з питань антикорупційної політики Тетяна Чорновол.

Народний депутат Юрій Сиротюк ("Свобода") заявив, що у їхній партії дивуються з приводу рокіровки у Житомирській області.

"Кізін показав свою ефективність на посаді губернатора. Він досвідчений юрист, патріотично налаштований чиновник і вміє працювати з громадою. І його міняють на молодого хлопця, який у своєму житті керував лише автосалоном і у якого досвіду політичної діяльності практично немає", – зауважив Сиротюк.

І все ж проти відставки Кізіна "Свобода" протестувати не має наміру, погодившись з кадровим рішенням президента України.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here