Home Політика Директора ДП «Укрспирт» Лабутіна викрали із лікарняної палати: головний лікар не може...

Директора ДП «Укрспирт» Лабутіна викрали із лікарняної палати: головний лікар не може пояснити, де дівся пацієнт

123

Невідомі особи викрали директора державного підприємства «Укрспирт» Михайла Лабутіна із лікарні, де він перебував після операції на серці.

Журналістів до Лабутіна не пускали, а коли вони усе ж таки змогли прорватись на четвертий поверх, де лежить директор держпідприємства, то його на лікарняному ліжку вже не було. У лікарні не можуть пояснити, хто викрав пацієнта із палати.

На місці працюють працівники фіскальної служби та слідчі. Нагадаємо, що учора вони хотіли забрати Лабутіна прямо із операційної та доставити у слідчий ізолятор. Утім, вчора їм не вдалось цього зробити.

Правоохоронці чинили тиск на журналістів, які намагались потрапити у палату до Лабутіна і усіляко намагались не дозволити їм потрапити до хворого.

Головний лікар спершу повідомив, що правоохоронні органи заборонили йому розповідати, що сталось із Лабутіним.

«Я можу тільки сказати, що пацієнт у нас був і ми надавали йому допомогу. Більше коментарів я давати не буду», – каже головний лікар.

У якому стані Михайло Лабутін покинув палату лікар також не повідомив.

Нагадаємо, що конфлікт навколо ДП «Укрспирт» триває вже кілька місяців. Підприємств, які виготовлять спирт в Україні біля 83-ох, з них підконтрольні державі тільки 30%. Всі інші спиртові заводи офіційно не працюють, але по факту спирт виготовляють та продають. На заяви та звернення «Укрспирту» щодо неправомірної діяльності заводів правоохоронці не реагують.

Також не зважаючи на те, що відносно колишнього керівництва цього державного підприємства відкрито 48 кримінальних справ, жодна з них досі не передана до суду.

Утім, як тільки новий директор Михайло Лабутін почав займатись розслідуваннями того, як крадуть спирт і хто на ньому збагачується, то проти нього також почали з’являтись кримінальні справи.

Де зараз перебуває Лабутін нікому не відомо.

Лікарняна палата Лабутіна лишилась пустою

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here