Home Відпочинок Куди варто поїхати українцям влітку 2018 року – вигідні туристичні напрями

Куди варто поїхати українцям влітку 2018 року – вигідні туристичні напрями

191

 Планувати свою відпустку ми починаємо вже взимку. Мрії про літо піднімають настрій, та й радісне передчуття поїздки стимулює скоріше завершити усі важливі справи та відправитись на зустріч теплому морю. Згідно статистики, значна частина українських туристів обирає в якості країни для літнього відпочинку Туреччину.

Цьому є декілька причин: привабливі ціни, особливо на гарячі пропозиції, або тури раннього бронювання, висококласний сервіс, зелена природа, високі гори та розкішні готелі прямо на березі моря.

В Туреччині є декілька курортних місць. Відпочинок у Мармарисі найпопулярніший серед вітчизняних туристів. Шикарний готель 5* готовий прийняти гостей в просторому номері з виглядом на гірський хребет. Цілих 8 днів відпочинку і сервіс все включено вам обійдеться в 350 доларів з людини.

Курорт Кемер знаходиться неподалік від аеропорту Анталії. Тут є ціла низка готелів, що знаходяться у першій лінії моря. Відпочинок у Кемері обійдеться дешевше – всього лише 250 доларів з людини.

Бодрум знаходиться в обрамленні зелених гір, на яких ростуть екзотичні дерева. Евкаліптові, пальмові та соснові ліси роблять повітря свіжим та приємним, а поєднання буйної зелені та синього-синього моря роблять пейзаж навкруги просто незабутнім. Побути цілий тиждень серед цієї краси можна за 395 доларів з людини. Також до послуг туристів тут є додаткові розваги: дайвінг, тенісні корти, сауна, закриті та відкриті басейни.

Аланія – ще одна родзинка Туреччини, один з найбільш відвідуваних українцями курортів. Там можна відпочити від 290 доларів з людини за 7 днів. Розкішний готель 5*, чистий пляж, синє море та багато розваг: аквапарк, дискотеки, екскурсії.

Єгипет також не втрачає свої лідерські позиції, і по вартості турів, і по наданню якісного сервісу. При чому, Єгипет чекає туристів не лише влітку. Гарячі пропозиції починаються вже з лютого місяця.

Наприклад, на сайті «Скидочник» можна знайти дешеву путівку в готелі Шарм ель Шейха на березень місяць, де на вас чекає величезні басейни, смачна кухня та чисте Червоне море з його багатим підводним світом. І все це лише за 290 доларів з людини за тиждень відпустки.

Інтернет-платформа «Скидочник» пропонує гарячі тури у різні напрямки від перевірених часом туристичних агенцій. Більше не потрібно передивлятись сотні однотипних сайтів та боятись втратити кошти. В каталозі «Скидочник» представлені лише актуальні пропозиції по великим знижкам, тому ви зможете одразу замовити путівку до моря.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here