Home Освіта ЗНО з іноземної мови в Житомирській області складали 128 абітурієнтів

ЗНО з іноземної мови в Житомирській області складали 128 абітурієнтів

89

 25 травня було проведено зовнішнє незалежне оцінювання з трьох іноземних мов: німецької, французької та іспанської, результати якого зараховуватимуться як вступний тест для бажаючих вступати до вищих навчальних закладів у цьому році, а також за бажанням випускника, як державна підсумкова атестація з шкільного курсу.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 40 балам.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту – 56 балів.

Таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до 12 балів з української мови та таблиця переведення тестових балів з української мови і літератури у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів будуть опубліковані за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО, що має відбутись не пізніше 19 червня.

Після цього школи отримають результати державної підсумкової атестації своїх випускників.

Про конкретну дату оголошення результатів зовнішнього оцінювання буде повідомлено додатково.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об’єктивні причини, можуть подати до регіонального центру оцінювання якості освіти заяву про участь у додатковій сесії ЗНО. Додаткова сесія ЗНО з німецької, французької та іспанської мов відбудеться 7 липня.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here