Home Освіта Житомирянин посів третє місце у Всеармійському конкурсі «Кращий винахід року»

Житомирянин посів третє місце у Всеармійському конкурсі «Кращий винахід року»

111

У період з липня по вересень поточного року на базі Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Збройних Сил (ЗС) України пройшов традиційний Всеармійський конкурс «Кращий винахід року».

Загалом у ньому взяли участь близько 350 винахідників із 23 військових частин, установ та структурних підрозділів ЗС України, які надали 124 заяви на розгляд комісії конкурсу.

Співробітники Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій також брали участь у даному конкурсі, – повідомляє прес-служба університету. Майор Токар Андрій Миколайович, який 25 жовтня 2013 року успішно захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук, уже 28 листопада цього року за підсумками Всеармійського конкурсу в номінації «Медицина» зайняв призове третє місце, яке заохочується грошовою винагородою. Перемогу заявленого в конкурсі винаходу «Спосіб корекції функціональних робочих станів людини при розумових навантаженнях» забезпечив сам напрямок роботи, який орієнтований на підтримку та збереження боєздатності особового складу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here