Home Освіта Житомирський обласний центр еколого-натуралістичної творчості очолила нова директорка

Житомирський обласний центр еколого-натуралістичної творчості очолила нова директорка

130

Комунальний заклад обласної ради – Житомирський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді очолила новий керівник. Наталію Бордюг, котра перемогла у конкурсі на зазначену посаду, 19 вересня представив колективу закладу заступник голови обласної ради Максим Вілівчук разом із депутатами Олегом Пінським і Євгенієм Жабокрицьким.

«Даний центр є прикладом вірного підходу в роботі, де усі докладають максимум зусиль і любові до справи та видають чудові результати, навіть при мінімальному фінансуванні. Новий керівник має ініціативи, ідеї щодо розвитку центру і обласна рада усіляко сприятиме реалізації цих задумів і оснащенню професійних кабінетів та запровадження нових напрямів навчання дітей в умовах сучасного світу і потреб», – підкреслив Максим Вілівчук.

Довідково. Житомирський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді заснований 1 листопада 1951 року як обласна станція юних натуралістів. Навчання і виховання в центрі здійснюється на основі новітніх концепцій, впровадженні педагогічних інновацій, сучасних технологій, здатних забезпечити повноцінну підготовку підростаючого покоління до життя.

За матеріалами прес-служби облради

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here