Home Освіта Житомирський агроуніверситет посадив фруктовий сад біля дитячого відділення лікарні

Житомирський агроуніверситет посадив фруктовий сад біля дитячого відділення лікарні

112

 Вже більше 10 років Житомирський національний агроекологічний університет опікується дитячим відділенням психлікарні у Житомирському районі –  допомагають з ремонтами, влаштовують прибирання та свята, фарбують та облаштовують дитмайданчик, передають під час візитів іграшки, розвиваючі ігри і солодощі.


Крім цього, 29 вересня на території відділення керівництво, студенти і викладачі ЖНАЕУ заклали фруктовий сад – висадили більше 20 саджанців, серед яких різні сорти яблунь, слив, абрикос, черешень.

Дерева для висадки надали у Житомирському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
 
До заходу долучилися ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан, проректор з науково-педагогiчної роботи, соцiального та гуманiтарного розвитку   Іван Мартинчук, декан агрономічного факультету Олександр Саюк разом із заступником, голова профкому Олександр Лопатюк, викладачі та студенти, ін.


«Сьогодні під стінами нашого навчального закладу школярі з усієї країни, які приїхали в Житомир на Всеукраїнський зліт учнівських лісництв, висадили символічну алею єдності. Це дуже гарний вчинок і корисна справа, яка повинна мати продовження. Власне, ми так само перейняли їхню ініціативу і вирішилися приєднатися до висадки дерев. Дякую співробітникам обласного управління лісового та мисливського господарства за допомогу у реалізації цієї задумки. Спільно нам вдалося створити молодий, але власний фруктовий сад для дитячого відділення. Сподіваємося, що вже через кілька років дерева дадуть плоди і порадують маленьких пацієнтів», – поділився ректор ЖНАЕУ Олег Скидан. 


Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету
 

 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here